Boligrådgivning til faste lave priser

12 marts 2018 admin
Boligrådgivning til faste lave priser

Er du på udkig efter en dygtig og billig boligadvokat, som kan give dig kompetent boligrådgivning i forbindelse med køb af hus eller lejlighed, så kan du f.eks. gå på nettet og sammenligne priser. De fleste boligadvokatfirmaer har en hjemmeside, hvor du finder information om, hvad de kan tilbyde. Nogle firmaer som eksempelvis eBoligadvokat.dk på Frederiksberg tilbyder faste lave priser på deres boligpakker.

Skræddersyede boligpakker

En boligpakke er skræddersyet således, at den indeholder køberrådgivning og gennemgang af alle dokumenter lige fra købsaftale til tilstandsrapport og lokalplaner. Derudover indeholder den udarbejdelse af skøde, tinglysning, refusionsopgørelse samt kontakt til sælger, mægler og banken. Du kender på forhånd prisen på boligpakken, så der kommer ingen overraskende ekstra omkostninger. Du betaler kun for boligpakken, hvis handlen gennemføres. Sammenligner du boligpakkerne hos forskellige udbydere, så vil du kunne se, at eBoligadvokat.dk er nogle af de billigste på markedet. Vil du gerne vide, hvad andre boligkøbere har af erfaringer med boligadvokater, så kan du f.eks. gå ind på Trustpilot.dk og læse mere om forskellige boligadvokatfirmaer. Her finder du gode råd og inspiration til at vælge en boligadvokat.

Kort sagsbehandlingstid og erfaring spiller en vigtig rolle

Selvom du primært går efter en billig boligadvokat pris, så betyder en kort sagsbehandlingstid også noget for de fleste boligkøbere. Der kan være rift om den bolig, du gerne vil have, så du vil helst ikke vente alt for længe på at få gennemgået din sag. Boligadvokatens erfaring og tilgængelighed spiller også en stor rolle. Jo mere erfaren boligadvokaten er, jo bedre køberrådgivning får du, og så skal du helst kunne komme i kontakt med boligadvokaten enten telefonisk, per mail eller personligt, når der er behov for det. Hos eBoligadvokat.dk har advokaterne stor erfaring med bolighandel, og du kan nemt komme i kontakt med dem. Du kan f.eks. booke en uforpligtende samtale, hvis du ønsker at vide mere.

Flere Nyheder