Det skal du vide om din tatovør

10 juli 2013 admin
image

Jeg havde i lang tid haft en drøm om at jeg ville få sådan en tatovering. Undertegnedes fascination af den smukke form for kunt begyndte allerede tilbage i mine unge dage, da jeg så min egen far blive tatoveret. Hans imponerende motiver fascinerede undertegnede. Tatovørende havde skabt meget personlige motiver som ofte havde et flot enkelt quote under motivet. Jeg var klar over at jeg skulle finde en tatovør når jeg selv blev voksen nok, jeg vidste dog ikke helt hvilket motiv jeg vil have lavet, skønt jeg var klar over at motivet skulle havde en  personlig betydning for undertegnede. Årene gik hutigt og dengang da jeg blev ATTEN år var tiden endelig inde til at jeg skulle have en tatovering. Men sjovt nok blev jeg meget nervøs og vidste lige pludselig ikke hvorvidt jeg egentlig havde lyst til at skulle få lavet sådan en tatovering. Undertegnedes far sagde til undertegnede at jeg skal blive absolut sikker på hvilket slags motiv jeg ønskede samt hvor på kroppen denne skulle sidde før jeg kastede mig selv ud i sådan noget.

Jeg funderede meget over hvad for et personligt motiv jeg virkelig ønskede mig lige indtil jeg blev ENOGTYVE år. Jeg vil have en særlig tatovering, langtfra blot sådan en almindelig standard tegning som ikke have nogen betydning. En dag da jeg så min egen bror tegne vidste jeg, at min bror skulle skabe det unikke motiv, som en tatovør ville forevige et sted på min egen krop. Han var sådan en meget dygtig kunstner, min bror gik straks i fuld gang med at skabe et meget originalt motiv kun til undertegnede.  Det endte tilsidst med at skabe et meget unikt stamtræ som var temmelig levende at se på, man kan se alle disse flotte små penselstrøj samt de flotte skygger. Jeg begyndte at tvivle stærkt på på, hvorvidt sådan en tatovør ville kunne genskabe denne smukke tegning lige så detaljeret hvis den ville blive lavet helt om til en tatovering.

Jeg havde endelig fundet helt  ud af hvad for en tatovering jeg virkelig ville have på kroppen. Mit nye opgave var, at skulle opspore byens dygtigste tatovør. Jeg var klar over at dette ville tage rigtig lang tid at finde frem til, men jeg ønskede at min egen tatovering skulle være helt perfekt. Jeg snakkede med mine vener, som også havde fået lavet tatoveringer, hver og en var alle sammen rigtig glade for deres egen tatovør plus deres resultater var formidable. Jeg besluttede at jeg ville besøge de forskellige tatovører for at tage sådan en samtale sammen med dem alle. De virkede alle sammen meget dygtige, plus der var ingen skepticisme om, at de er  utroligt dygtige til at skulle skabe tatoveringer. Skønt alligevel var der noget der holdt undertegnede meget tilbage. Jeg havde sådan en følelse af, at jeg ikke havde opsporet den rigtige person endnu og fortsatte min egen søgen efter den perfekte tatovør.

Da jeg trådte ind til en helt tilfældig tatovør, føler jeg mig omgående godt tilpas. Denne mand havde de allermest fede billeder af flotte tatoveringer hængende på væggen. Denne mands billeder var meget sigende og tatovøren går meget højt op i at skabe originale tatoveringer. I virkeligheden har  denne her tatovør ikke skabt to af de præcist samme motiver, det nægtede denne mand simpelthen at skulle gøre. Jeg vidste omgående at det var denne her mand som  skal forevige min egen lillebror tegning et sted på min egen krop. Jeg var så heldig at denne mand havde tid til at tatovere undertegnede med det samme. Vi blev hurtigt enige om, at det flotte motiv skal sidde midt på ryggen. Det gjorde langtfra lige så ondt at få sådan en tatovering, som jeg egentlig havde regnet med at det ville. Det endelige udslag blev fantastisk. Jeg er slet ikke i det mindste  tvivl om, at jeg ville bruge denne dygtige tatovør igen, hvis jeg skulle have sådan en  helt ny tatovering.

Flere Nyheder