Et gammelt eller et nyt flyttefirma til brug?

13 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Et gammelt eller et nyt flyttefirma til brug?

Der eksisterer mange forskellige typer af flyttefirmaer derude, som har alt fra flere årtier, måske endda næsten hundrede år, på bagen, til dem som har nogle enkelte år bag sig, lige er opstartet – eller stærkt overvejer det.

Det at flytte for andre mennesker vil nok vedblive længe at være noget, som der er behov for, indtil man opfinder en teleportørmaskine, eller man bare 3D-printer alt ens inventar fra et sted til et andet. Men det fremtidsperspektiv har lange udsigter.

Indtil da er vi stillet med god, gedigen håndkraft, hvor store og stærke flyttefolk kan flytte for os, som hvervet har gjort det gennem netop rigtig mange år.

Derfor er det da heller ikke overraskende, at der findes mange forskellige flyttefirmaer derude i landet. Og de er ikke nødvendigvis regionalt funderet, da de netop skal flytte sig, så nogle har afdelinger visse steder i landet, mens andre er landsdækkende.

Man kan læse reklamer for et godt flyttefirma, man kan se annoncer for dem på nettet, specielt hvis du er begyndt at søge efter det, så vil din søgemaskine nok notere dette og sende dig tilpassede annoncer for det emne.

Så skal du ud at hive fat i et flyttefirma, som ikke engang har en hjemmeside, men som du bliver nødt til at ringe til, mens de skriver aftalen ned i en fysisk kalender; eller skal du kontakte det flyttefirma, som næsten har en SoMe-medarbejder tilknyttet, der sørger for at være aktiv med firmaets profil på de sociale medier?

Det er svært at afklare enkelt, for det vigtigste er altid håndværket ved det enkelte flyttefirma, hvor anciennitet nogle gange kan være godt, for erfaring er værd at have med i bagagen, hvor de yngre firmaer kan være uprøvede og forsøge sig lidt for meget frem.

Dog kan disse firmaer måske være mere fremadsynede og fokusere på udviklingen med flytning, som de ældre firmaer ikke gør.

Hvad vil du vælge?

Flere Nyheder