Få effektiv hjælp til inkasso service

05 april 2020 Anne-Mette Hansen
Få effektiv hjælp til inkasso service

Døjer du med kunder, der ikke betaler til tiden? Eller som der slet ikke kommer nogle penge ind fra overhovedet? Det kan være tidskrævende og udmattende at kontakte disse kunder og prøve at få dem til at betale. Selvom du måske sender rykkere, er det stadig ikke sikkert, at de betaler. Ofte kan advarsler om inkasso hjælpe. Men andre gange gør det ikke. Og så er sagen nødt til at skulle videre til et inkassofirma, før kunden begynder at betale.

Få hjælp til inkasso inddrivelse

Når kunderne svigter og ikke betaler deres faktura, er det rart at kunne få andre til at hjælpe med problemet. Derfor findes der et væld af inkassofirmaer i Danmark, som kan hjælpe dig med at inddrive dine penge. 

Et inkassofirma står for hele kontakten til kunden, når sagen er videregivet til dem. De sender påmindelser, gebyrer og kontakter også kunden telefonisk. De gør med andre ord alt, for at du kan få dine penge igen!

Collectia hjælper dig med det hele

Collectia er et inkassofirma med mange års erfaring i branchen. De har derfor mange gode redskaber og viden om, hvordan man mest effektivt inddriver penge fra dårlige betalere. Deres system fungerer både, så du selv kan inddrive dine penge eller så du kan få Collectia til at gøre det for dig. 

Collectias inkasso service er yderst digital. Du kan med kundelogin på hjemmesiden altid følge med i dine sager. Du kan også let og hurtigt oprette en sag i deres app til mobil. 

Collectia har tre forskellige inkasso services. One, hvor du betaler pr. sag du opretter og 10 % af det opkrævede beløb. Plus, hvor du betaler en fast månedlig pris, får ubegrænset antal sager og betaler 0 % af det opkrævede beløb. Selvbetjening, hvor du ikke betaler noget for at oprette sager, men 20 % pr. opkrævet beløb.

Læs mere om inkasso service ved Collectia. 

Flere Nyheder