Husk dine boxershorts

16 september 2019 Lykke Holzmann Søby
Husk dine boxershorts

At lade kuglerne hænge løst og dingle, er noget man skal gøre til jul og ikke i bukserne. Det er en god idé at investere i et par dejlige boxershorts af mange forskellige årsager, heriblandt:

Hudafskrabning

Kender du den hudirritation, der opstår, når huden gentagne gange gnider mod hud eller tøj. Du risikerer at irritere din hud hvis du ikke har de rigtige underdrenge på. Stoffet i dine bukser, jeans eller shorts kan slibe på lysken. Den slags tøj er normalt ikke designet til at være særlig blidt over for følsomme kropsdele, i modsætning til boxershorts.

Som et andet lag tøj fungerer boxershorts som en barriere mellem lysken og det potentielt irriterende stof, så dine ædlere dele forbliver sikre.

Du er mindre tilbøjelig til klamme at få svedpletter

Forestil dig, hvor pinligt det vil være at løbe rundt med svedpletter på bukserne. Brugen af boxershorts hjælper dig med at undgå det. Bortset fra at de absorbere sved godt, fungerer undertøj som endnu et lag tøj, der fanger og forhindrer din sved i at plette dine bukser, jeans eller shorts.

Du undgår at flashe folk

Apropos pinligt, hvor mange gange har du ladet ”Tivoli stå åben”? Formentlig oftere end du selv vil indrømme. Hvis du altid har boxershorts i god kvalitet på, overlader du ikke uforvarende noget udsat, selv hvis du glemmer at lukke lynlåse eller hvis den går i stykker.

Derudover kan du også komme til at flashe folk ved et uheld, hvis du for eksempel har et par gamle bomuldsbukser på. Den slags bukser bliver tynde med tiden. For at undgå at vise mere end du ønsker, skal du altid bruge boxershorts.

Undgå pinligheder i offentligheden

Tøj bliver skrøbeligt med tiden, hvis du har det i mange år. Gammelt tøj kan gå i stykker når som helst. Hvor pinligt er det lige, hvis dine bukser pludselig går i stykker på en date eller på dit arbejde. Det vil ikke være nær så forfærdeligt, hvis du er iført undertøj. Derfor er det altid bedst at have dem på.

 

Flere Nyheder