Hvorfor er Memory Stick PRO Duo så vigtige

11 august 2013 admin
image

Som professionel foredragsholder er mit slideshow ganske vigtigt. Jeg opbevarer også altid hele mit gode shoq på et Memory Stick PRO Duo. Det skyldes jo at jeg førhen havde købt sådan et kamera der brugte Memory Stick PRO Duo. Dengang det så gik i stykker havde jeg jo så et Memory Stick PRO Duo ekstra, som at jeg jo så benyttede til sådan at gemme vigtige filer på. Lidt ligesom sådan et USB stick, men mindre. Nu elsker jeg jo mit Memory Stick PRO Duo der konstant virker, og også kan sættes ind i alle pc’er. På den måde kan jeg jo ganske hurtigt vise hele mit show, uden sådan at skulle slæbe omkring på en kæmpe pc. Men jeg lærte nu at sådan et Memory Stick PRO Duo jo ikke lige altid er nok.

For til sådan et stort foredrag ved en handelsskole, der havde jeg som sædvaneligt kun taget mit Memory Stick PRO Duo med mig. Og jeg vidste jo det virkede på samtlige af deres pc’er, og så jo frem til sådan at tale til de mange studerende. Men dengang jeg så kom hen til selve foredragssalen, lå mit Memory Stick PRO Duo jo ikke nede i min egen lomme som det plejer. Så jeg rodede hele min egen jakke igennem, uden noget resultat. Så jeg fortalte helt diskret til klassens underviser hvordan jeg muligvis selv havde forlagt mit Memory Stick PRO Duo. Men jeg tænkte jo det så var hoppet helt du af lommen, dengang jeg skulle betale for lidt mad nede i deres kantine. Så jeg spurter derhen og så efter sådan et Memory Stick PRO Duo på deres gulv. Der var jo ikke noget kort. Så jeg spurgte damen der stod i deres kantine om hun lige havde opdaget sådan et Memory Stick PRO Duo. Men hun fortalte at en mand vist tog en helt lille ting med, hen til selve hovedkontoret. Jeg løb så hen til selve hovedkontoret og forhørte om de lige havde fået sådan et Memory Stick PRO Duo. En dame smilte og forærede mig så det Memory Stick PRO Duo, jeg nu havde midstet. Bagefter så kunne jeg så slutte mit Memory Stick PRO Duo til selve computeren i selve foredragssalen, og begynde hele mit foredrag for selve klassen.

Denne oplevelse sidder jo i undertegende. Jeg opdagede lige pludselig også hvor meget mit Memory Stick PRO Duo betød. Hvis nu jeg ikke lige selv havde fundet det, så kunne jeg jo ikke holde mit foredrag. Jeg havde jo brug for et backup af mit Memory Stick PRO Duo. Og jeg købte derfor to helt nye Memory Stick PRO Duo der jo også fik helt det samme diasshow. Lykkeligvis er Memory Stick PRO Duo jo ikke specielt dyre, så det var jo også en ganske billig sikkerhed. Bagefter sørgede jeg jo også for at mine Memory Stick PRO Duo var forskellige steder. Så hvis nu at hele min egen jakke blev væk, havde jeg jo stadigvæk sådan et ekstra Memory Stick PRO Duo. Undertegende har jo faktisk ikke siden haft nogle besværligheder med at miste mit Memory Stick PRO Duo.

Flere Nyheder