Krydsord på nettet er også en ting!

07 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Krydsord på nettet er også en ting!

Troede du, det kun var din gamle mormor, der sad derhjemme og nød en omgang krydsord i sit favorit ugemagasin?

Var det din opfattelse, at krydsord kun var noget, som folk beskæftigede sig med til nøds, når de sad i venteværelset hos lægen for at trække det over-gennemlæst magasin til sig bare for at se, at det meste i krydsords-sektionen allerede var løst?

Har du kun fanget dig selv i at løse krydsord, når du var i sommerhus med familien og ikke havde internet-forbindelse og således ikke kunne se anden udvej i at fordrive tiden end ved at hive et støvet ugeblad frem og løse en oldgammel krydsord?

Så lad os byde dig velkommen til det 21. århundrede, hvor man kan lave krydsord online!

Ja, den er god nok, krydsord har ikke længere monopol-ophold i ugentlige eller månedlige udgaver af fysiske blade, hvor man må vente på at få næste portion krydsord, når man har lavet dem, man sad med.

Fremtiden er her og banker på, og den her for at sige, at du nu på din mobil, din tablet, bærbare computer eller anden maskine med opkobling til internettet kan fordybe dig i krydsord af mange forskellige slags.

Ikke længere er du forankret i den fysiske begrænsning i, hvad du kan, og hvad der er til rådighed, af og med krydsord.

På nettet er det muligt at få fingre i mange forskellige former for krydsord lige med det samme, ned til hånden, når man mærker lysten til at løse en krydsord.

Der er de nemme, de svære, de omfangsrige; de store, de små; de korte, de lange og så endda også på andre sprog af krydsord, hvis man er multi-lingvist.

Og det er faktisk smart at løse krydsord, for den slags stimulerer hjernen og holder den aktiv, og så er det en mulighed for dig at knytte bånd med de ældre generationer i familien og finde fælles fodslag.

Flere Nyheder