Mangler du ideer til aftensmaden? Her er tre nemme bud

26 april 2019 Emilie Jacobsen
Mangler du ideer til aftensmaden? Her er tre nemme bud

Når du kommer træt hjem fra arbejde, kan det være svært for dig at finde ud af, hvad du skal lave til aftensmad. Du kigger måske på ingredienserne i dit halvtomme køleskab og føler dig ikke synderligt inspireret i forhold til at skabe noget spændende ud af dem. Derfor er det en god ide, at du sørger for at vide, hvad du skal lave, inden du kommer hjem. Det giver dig også mulighed for at købe ind, inden du står og ser ind i det tomme køleskab. 

Mangler du inspiration til nemme retter, som du kan tilberede til aftensmad, kan du få dem her. Vi er selv blevet inspireret af dk-kogebogen.dk, hvor du kan finde alle opskrifterne. Læs mere her

1. Lasagne

En lasagne er nem og hurtig for dig at lægge sammen. Den kræver bare et minimum af kræfter og energi, når du træt vælter ind af døren og gerne vil have noget at spise. Når du har tilberedt kødsovsen, skal du bare hælde lasagnen sammen og så ellers lade den stå i ovnen, mens du kan hvile dig på sofaen imens og glæde dig til god mad. 

2. Spaghetti med kødsovs

En anden nem ret er spaghetti med kødsovs. Der skal du igen bare smække en kødsovs sammen og koge noget pasta til. Det er nemt og hurtigt at gøre, og der er dermed middag i løbet af ingen tid. Du kan også være sikker på, at børnene vil spise op; de fleste børn elsker nemlig retten. 

3. Wokret 

En wokret er også utrolig nem for dig at tilberede. Hak grøntsagerne og steg dem i en wok eller på en pande, hvis du ikke har en wok. Derefter kan du hælde kokosmælk over og krydre den med en masse lækre krydderier. Kog ris eller nudler til, og så har du et lækkert og nemt måltid. 

Flere Nyheder