Opnå bedre resultater på Google med søgemaskineoptimering

23 februar 2018 Astrid Pedersen
Opnå bedre resultater på Google med søgemaskineoptimering

Er du selvstændigt erhvervsdrivende, som fokuserer udelukkende på salg af produkter eller ydelser via nettet, bør du være opmærksom på, at der er hård konkurrence om kunderne derude. Den primære vej, en potentiel kunde vil benytte for at finde en relevant webshop, er via en af de store søgemaskiner Google, Yahoo eller Bing. Det er således yderst vigtigt, at din virksomheds website eller webshop er placeret højt i listen over søgeresultater på disse tre søgemaskiner.

Hvordan får jeg min webshop til tops på Google?

Når du opretter en webshop, er det vigtigt at være opmærksom på, at den for det første har et sigende domænenavn, for det andet er hostet på en server med et dansk ip-nummer, og for det tredje har en hurtig server responstid. Disse tre parametre er væsentlige for det, vi kalder teknisk SEO (søgemaskineoptimering på dansk). Der ud over skal der være en vis mængde beskrivende tekst på de enkelte sider. Indholdet skal være relevant for kunden – derfor skal det tage udgangspunkt i de søgeord eller søgetermer, som en potentiel kunde vil benytte på Google for at finde frem til den ønskede vare eller serviceydelse.

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du får god SEO på din website, kan du læse mere om søgemaskineoptimering på https://www.klikko.dk/seo/

 

Flere Nyheder