Sådan finder du ud af, hvad en gulvafslibning kommer til at koste dig

07 september 2017 Emilie Jacobsen
Sådan finder du ud af, hvad en gulvafslibning kommer til at koste dig

Når du har bestemt dig for, at du gerne vil have slebet dine gulve, kommer det næste trin i rækken, nemlig at du skal have fundet en god og pålidelig gulvsliber til at gøre det. Der findes mange forskellige gulvslibere, og det, som folk oftest vælger ud fra, er selvfølgelig prisen. For det er vigtigt at få en god pris på opgaven. Det kan være med til at spare dig for mange penge i det lange løb. Derudover kan der selvfølgelig også være andre forhold som at støtte de lokale håndværkere, eller at du har fået anbefalet en god gulvsliber af venner eller familie. 

Når du gerne vil vide, hvor meget det kommer til at koste dig at få slebet dit gulv, er det først og fremmest en god ide, at du får målt rummet op, eller at du finder de originale plantegninger frem. På den måde kan du få oplysningerne om, hvor mange kvadratmeter der skal afslibes. Derudover er det vigtigt at se på, hvilken stand dit gulv er i. Hvis det er meget slidt, kan du måske risikere, at det bliver lidt dyrere, end hvis det ikke er så lang tid siden, at du har fået behandlet gulvet. Den sidste faktor i forhold til, hvor meget det kommer til at koste dig at få afslebet dit gulv, er, hvilken efterbehandling det skal have. Det kan nemlig også være meget forskelligt. Det er derfor en god ide, at du ser på, hvilken efterbehandling du foretrækker, og hvad den koster. 

Når du har fundet ud af de ting, er du klar til at kontakte nogle gulvafslibere for at høre deres priser. Hvis du bor på Fyn, kan det for eksempel være GK Service. Når du ringer eller skriver til dem, giver du dem altså de oplysninger om størrelse og efterbehandling, som du har fundet frem til. 

Flere Nyheder