Vælg den rette børnehave for dit barns trivsel

31 oktober 2019 Astrid Pedersen
Vælg den rette børnehave for dit barns trivsel

Når I lige er blevet forældre, er der meget at tænke på – og valget er institution bør prioriteres højt. Du bør faktisk så hurtigt som muligt sætte dig ind i hvilke børnehaver og vuggestuer som findes i dit lokal område. Du og din partner kan for eksempel tage ud og besøge nogle af de daginstitutioner, som ligger inden for en acceptabel radius i forhold til bopæl og job, så at I sammen kan beslutte, hvilke af dem I vil tage i betragtning til opskrivning af jeres barn.

Det kan godt være svært at finde ud af, hvad man som forælder skal prioritere højest, når det kommer til valg af børnehave eller vuggestue. Man hører så meget i medierne om, at normeringer er vigtige. Men faktisk er det som oftest personalets attitude, der tæller højest i forhold til barnets trivsel.

Derfor bør I søge efter en institution, hvor I kan fornemme, at børnene har det godt, og at personalet agerer efter en fælles pædagogisk målsætning. Hvis arbejds miljøet er godt, gælder det både for børn og for voksne.

Find den bedste børnehave i Humlebæk

Hvis du leder efter en børnehave med adgang til den frie natur, med et begrænset antal børn per voksen og et højt fokus på læring gennem leg og kreativitet, kan du med fordel tjekke Kvistgård Private Børnehus. Kvistgård Private Børnehus er en integreret institution, hvor børn på flere forskellige alderstrin passes med kærlighed, omsorg, og med den højeste grad af socialisering med respekt for hvert enkelt barns individualitet for øje. Hos Kvistgård Private Børnehus kan du være sikker på, at dit barn får frie, kærlige rammer, og samtidig lærer om værdierne og normerne i et socialt fællesskab.

Kvistgård Private Børnehus er beliggende i naturskønne omgivelser nær skoven i Kvistgård – du kan læse mere på kvistgaardbornehus.dk

Flere Nyheder